Не D&G та не Yves Saint Laurent. Визначено найпопулярніший бренд одягу в світі

Першу сходинку топ-10 найпопулярніших виробників одягу зайняв італійський будинок моди Gucci

Такі дані оприлюднили спеціалісти платформи Lyst, що спеціалізується на аналізі споживацької поведінки в індустрії моди, передає Еспресо.TV з посиланням на Independent.

Вони вивчили онлайн-покупки 6 мільйонів користувачів у 12 тис. інтернет-магазинах. В оприлюдненому звіті зазначається, що найзатребуванішим брендом став Gucci, а найчастіше шукали класичну сумку на ремені Gucci Soho Disco bag та ремінь з логотипом.

На другому місці опинився Off-White. Бренд дизайнера Вірджила Абло лідирував до цього. Третя позиція в цьому списку у Balenciaga.

У Lyst зазначають, що італійський бренд залишатиметься на вершині і далі, адже наразі два найпопулярніші аксесуари – знову від Gucci.

"Ці два отримали вдвічі більше заказів, ніж інші 8 продуктів з топ-10 найзатребуваніших товарів разом взяті", - зазначається у звіті.

Загалом топ-10 найпопулярніших брендів виглядає так:

1. Gucci
2. Off-White
3. Balenciaga
4. Moncler
5. Fendi
6. Versace
7. Stone Island
8. Vetements
9. Valentino
10. Burberry

Водночас бренд Veja доводить, що "ефект Меган Маркл" ще зберігається. Після появи герцогині Сассекської в їхньому взутті, кількість пошукових запитів цього бренду збільшилась на 113%. Це, за даними Lyst, зробило Veja найпопулярнішим брендом взуття.