У випадку перемоги Зеленського з нього зроблять українського Додона, - Філатов

Якщо комік Володимир Зеленський справді стане президентом, йому можуть "обрізати" повноваження, а замість змішаної парламентсько-президентської моделі правління в Україні буде суто парламентська

Про це заяви колишній однопартієць та діловий партнер Ігоря Коломойського, міський голова Дніпра Борис Філатов в інтерв'ю Ліга.net.

"Президентство Зеленського може закінчитися переходом до парламентської республіки. Президента перетворять на молдавського Додона без повноважень", - зазначив він.

Читайте також10 фактів із життя Володимира Зеленського

Ще один варіант - президента Зеленського усунуть силою, додав Філатов.

"Після таких заяв Зеленського про Путіна. Якщо радикали вважатимуть, що пахне колабораціонізмом з Кремлем, то такий сценарій можливий. Коли Саакашвілі бігав по урядового кварталу і тягнув за собою людей, то влада вчинила мудро. Взяла їх змором. Якщо це станеться у новій серії? Чи володіє він можливостями асиметричних або силових відповідей? Або радикали просто прибіжать до нього в кабінет і скажуть: "Доброго дня!" А силовики навмисно відвернуть голову в інший бік", - поділився своїми міркуваннями мер Дніпра.

Читайте такожКандидати в президенти України: хто є хто