Гарі Олдман та Армі Гаммер знімуться у трилері про наркотики

Режисер Ніколас Джарекі зніме фільм про продаж та зловживання опіоідами (сильними анальгетиками), що нині є проблемою в США

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Empire.

Режисер Ніколас Джарекі, відомий за трилером "Порочна пристрасть" з Річардом Гіром, працює над новим фільмом. Днями контракти на участь в картині підписали Гарі Олдман і Армі Хаммер, які приєдналися до Еванджелін Ліллі.

Фільм отримав назву "Країна сновидінь" ("Dreamland"). Стрічка описуватиме події, пов'язані з продажем і вживанням опіодів, на які зараз підсіли мільйони американців.

"Руйнівна дія опіоідів проникнула в усі куточки суспільства, - каже Джарекі про фільм, у якому він також став і сценаристом. - Гарі, Армі та Еванджелін - ідеальні виконавці, щоб показати людське обличчя цієї епідемії глядачам в усьому світі".

У фільмі будуть показані три лінії. Перша - про торговця наркотиками, який організовує операцію з контрабанди фентанілу за участю декількох картелів між Канадою і США. Друга - про жінку-архітектора, яка проходить реабілітацію після залежності від оксиконтину і дізнається, що її син причетний до наркотиків. Третя - про професора університету, який дізнається правду про свого роботодавця - фармацевтичну компанію, яка виводить на ринок новий знеболюючий препарат, "що не так сильно викликає звикання".

Зйомки проекту вже розпочалися. Зараз вони проходять в Монреалі, а потім перемістяться у Детройт.