Том Генкс зніметься в екранізації роману "Новини світу"

Голлівудський актор Том Генкс та Пол Грінграсс працюють над екранізацією історичного роману, події якого розгортаються у 1870-х

Про  це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Variety.

Це екранізація роману Полетт Джайлс, опублікованого в 2016 році. Дія розгортається в 1870-му, після громадянської війни. У центрі оповідання - подорож по Дикому Заходу. Мандрівники - техаський капітан Джефферсон Кайл Кідд (Генкс) і десятирічна дівчинка. Капітан подорожує по віддалених територіях Заходу, читаючи місцевим жителям новини, до яких у тих немає доступу.

Дівчинка - сирота, врятована з індіанського племені, яке вбило її сім'ю. Саму дівчинку плем'я виростило як свою. Капітан погодився супроводжувати її в Сан-Антоніо, де живуть її родичі. Але дівчинка не знає цих людей, кровних родичів, тож не дуже радіє планам возз'єднання з родиною. Вона зовсім не хотіла, щоб її рятували від індіанців – людей, що стали для неї родиною. Вона часто намагається втекти та відмовляється поводитись "цивілізовано".

Грінграсс долучився до проекту нещодавно. Наразі планується кастинг на роль дівчинки. Генкс та Грінграсс разом працювали над фільмом "Капітан Філліпс", який отримав кілька номінацій на "Оскар".