У Києві п'яний водій спричинив ДТП, рух Русанівським мостом заблоковано

У Дніпровському районі столиці на Броварському проспекті сталося зіткнення двох позашляховиків, через яке було заблоковано рух Русанівськими мостом

Про це повідомляють Вартові.Еспресо.

Водій Volkswagen Touareg з невідомих причин проігнорував дорожні знаки дорожніх робіт, яку були попереду, та здійснив зіткнення з причепом дорожньо-ремонтних робіт, на якому світилось табло "Об'їзд перешкоди".

Удар був такої сили, що причеп, понівечений вщент, розвернуло на 180°. Самого ж "німця" почало крутити та перевертати. Після чого некероване авто на швидкості врізалось лоб-у-лоб з Suzuki Grand Vitara і тільки тоді зупинилось до гори колесами.

На місце аварії прибули пожежники, щоб промити легкозаймисті речовини, які розлились на проїжджій частині. Внаслідок ДТП було повністю перекрито дорожній рух на Русанівський міст метро. На щастя ця автопригода обійшлась без потерпілих.

Водій Volkswagen заперечував свою причетність та казав, що він не водій, а пасажир. Проте згодом він пройшов тест на драгер, який показав причину ігнорування дорожніх знаків. Це наявність алкоголю у організмі з результатом 1,87 проміле, що у 9 разів перевищує норму.