На підтримку Супрун під судом зібралося дві сотні людей

11 лютого під Окружним адміністративним судом столиці зібралося близько 200 учасників акції на підтримку Уляни Супрун

Про це повідомила кореспондент Аніта Прасад в ефірі Еспресо.TV

За її словами, люди прийшли у синіх халатах, підтримуючи медичну реформу. Дехто взяв із собою зелені яблука, як символ здоров’я. Люди також приходили із плакатами на підтримку Уляни Супрун і розгортали сині-жовті прапори. На акцію завітали кілька народних депутатів України, зокрема Тетерук, Марк’ян, Корчинська. Також були присутні такі урядовці, як Володимир Омелян, Максим Нефьодов і Павло Петренко. 

Сама Уляна Супрун з’явилась до приміщення суду о 13:35. Люди зустрічали її оплесками, скандували її ім’я, а через 10 хвилин прийшов Ігор Мосійчук з депутатами "Радикальної партії Олега Ляшка". Його зустрічали люди не так радо, як Супрун, вони скандували "Ганьба!". Один з активістів навіть намагався перешкодити йому потрапити до приміщення суду, через що відбулась невелика сутичка між ним та охоронцем нардепа.

Наразі у приміщенні суду триває розгляд клопотання представників уряду. 

Міністр юстиції Павло Петренко наголосив на тому, що варто призначити попередню постанову передчасно і скасувати її для того, щоб пані Супрун могла повернутися до виконання своїх обов’язків.