"Готовий пройти поліграф": Мосійчук про закиди щодо зв'язку з Опоблоком у справі відсторонення Супрун

13 лютого народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук заявив, що готовий пройти перевірку на детекторі брехні

Про це заявив Мосійчук у ефірі Еспресо.TV.

"Готовий звернутися до апарату Верховної Ради України, адже цей комп’ютер мені не належить і звернуся обов’язково, щоб була проведена експертиза", - заявив Мосійчук.

Він також заявив, що готовий пройти поліграф, втім, не знає як зробити це публічно.

"Я готовий зараз з цього питання пройти тест на детекторі брехні хоч зараз, хоч завтра, у будь-яку хвилину. І моя помічниця готова. Я не знаю де стоїть цей детектор, як це зробити публічно", - сказав нардеп.

Ідея пройти перевірку на поліграфі йому здалась "шикарною" і він сказав, що готовий до такого.

"Я зараз скажу помічникам, щоб вони у обов’язковому порядку дізнались де це. Я обов’язково візьму свою помічницю, Тетяну Близнюк, і ми разом готові пройти все на детекторі брехні стосовно цієї ситуації, яка склалася", - сказав він.

Нардеп також заявив, що не отримував грошей за позов до Уляни Супрун.

"Я готовий на детекторі брехні відповідати, що жодної копійки, коштів за позов до Уляни Супрун, за участь у цій справі я не отримував ні від однієї людини. Роблю я це від чистого серця за власним переконанням. Переконання моє базується на відношення її дільності до мільйонів українців, які потерпають від цієї діяльності. Борюся я за життя і здоров’я кожного українця", - сказав Мосійчук.