"Слава - Україні!", "Здамся з боєм": Вакарчуку в соцмережах допомагають назвати його партію

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук запропонував людям допомогти йому з вибором назви для його політичної партії

Про це він заявив в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній.

"Я звертаюся до людей, може ви запропонуйте назву для нашої майбутньої команди? Ну не "Океан Ельзи" ж мені її називати? Не важливо, якою буде далі її роль, але назва - це дуже відповідально. І я буду радий побачити ваші відповіді. Хто знає, може, якусь із назв ми оберемо", - заявив він.

Крім того, Кошкіна у себе в Facebook опублікувала допис, у якому запропонувала допомогти Вакарчуку. Вона оголосила конкурс. За найкращий варіант переможець отримає приз - примірник написаного від його руки тексту пісні "Скільки нас" із автографом.

У соцмережі своєрідно сприйняли заклик про допомогу. Користувачі написали безліч жартів на тему політичного курсу, який Вакарчук не озвучив у інтерв'ю. 

Втім, у коментарях запропонували назви, зокрема такі, "Не йди!", "Я не готовий", "Слава, Просто спiвай!", "Рішучі гальма", "Флегматоны вперед", "ВИА - Вакарчук Исполняет Амебу", "Здамся з боєм", "Блок Шредингера", "Там, де нас нема", "Слава - Україні!" и "EffeсtZero".

  • Нагадаємо, вранці 28 січня Святослав Вакарчук повідомив у Facebook, що не балотуватиметься у президенти в 2019 році.