Студент втратив зуби через вживання енергетиків. Як таке сталося

21-річний британський студент Вінні Пайнер (Vinnie Pyner) протягом семи місяціввипивав приблизно по 45 банок енергетиків на тиждень - по три літри за день

Як пише Daily Mail, це призвело до того, що у хлопця зламалися чотири передні зуби, коли він намагався відкусити шматок яблука.

Своє захоплення енергетиками студент обґрунтував тим, що йому треба було постійно бути в тонусі для навчання в коледжі. І хоча, за його словами, це допомагало, кількість банок в день почала відчутно зростати. 46-річна мама Вінні - Тара - забила тривогу, коли нормою для сина стали шість банок на день.

Після семи місяців постійного вживання енергетиків Вінні вкусив звичайне яблуко і обламав передні зуби. Запанікувавши, хлопець кинувся до стоматолога, і той пояснив йому, що через надлишок цукру і кофеїну в організмі, а також нестачу вітамінів зуби Вінні прогнили і ослабли. Зараз йому необхідно поставити 24 пломби, що буде коштувати більше ніж $2,5 тисячі.

Поки що Вінні доводиться ходити зі зламаними зубами, адже таку суму для студента зібрати непросто. Через сорому і невпевненість у собі хлопець кинув коледж і тепер боїться, що він ніколи не зможе знайти роботу.

"Я не знаю, що чекає мене далі, але я сподіваюся, що все владнається. Енергетики зруйнували моє життя", - коментує він.

Вінні припинив пити енергетики, і тепер крім зубного болю страждає на синдром відміни через нестачу кофеїну: це характеризується болями по всьому тілу і втомою.