Не знала про вагітність: британка приїхала до лікарні з болем в животі, а їй вручили дитину

У Великобританії жінка дізналася про те, що була вагітна, лише коли їй вручили її дитини в лікарні

 Про це пише Fox news..

У квітні 2018 року вчительку Лізу Дейві (Lisa Davey) госпіталізували в напівнепритомному стані з підозрою на кишкову інфекцію.

27-річна жінка не підозрювала про вагітність, страждала від нудоти, блювоти і болю в животі. При огляді лікарі виявили, що її живіт опух, але вирішили, що це пов'язано з інфекцією. Однак ультразвукове дослідження показало, що Дейві знаходиться на 26-му тижні вагітності.

Лікарі діагностували їй рідкісне і небезпечне ускладнення - HELLP-синдром. Стан пацієнтки різко погіршувався, її органи почали відмовляти, тому лікарям довелося терміново робити їй кесарів розтин. Операція пройшла успішно: жінку і дитину вдалося врятувати.

Дейві дізналася про вагітність тільки після того, як прийшла до тями в лікарняній палаті. "Я не могла повірити в це. Я працювала по 80 годин на тиждень, носила важкі коробки. Я й гадки не мала, що вагітна, не було ніяких симптомів", - зізналася вона.

Вчителька назвала новонароджену доньку Даніелой на честь медсестри, яка дбала про неї в лікарні. Зараз, через десять місяців після пологів, мати і дитина почувають себе добре.