На Донеччині зафіксували факт підкупу виборців, за справу взялася поліція

Поліція розпочала досудове розслідування за фактом підкупу виборців у Новогродівці на Донеччині

Про це повідомляє поліція Донеччини.

За вказаним фактом слідчими внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.160 Кримінального кодексу України.

Зазначається, що 14 лютого близько 21.00 на лінію 102 надійшло повідомлення від чоловіка, який повідомив, що в територіальному центрі соцобслуговування у порушення закону проводяться політичні збори.

"При цьому заявник повідомив, що працівники центру заважають йому як громадському активісту вести відеозйомку та виштовхують з будівлі. Інформації про ймовірний підкуп виборців не надходило", - йдеться у повідомленні.

На місце було спрямовано слідчо-оперативну групу Селидівського відділення поліції. Поліцейські опитали сторони конфлікту. Подію було зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Законність використання приміщення для політичного зібрання перевіряється.

У поліції додали, що 15 лютого, на одному з інформаційних сайтів вийшла публікація "На Донетчине напали на активиста, снимавшего раздачу денег за участие в выборах". Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На місці працює слідчо-оперативна група.