БЕZ ОБМЕЖЕНЬ представили зворушливий кліп на романтичну пісню з майбутнього альбому

Українські музиканти зняли кліп на композицію "Зорі запалали", яка, за їхніми словами, є найромантичнішою піснею з їхнього наступного альбому

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Для зйомок відеороботи обрали одне з найгарніших, та найдивовижніших місць Португалії на березі Атлантичного океану. У кліпі зображене справжнє кохання довжиною в життя.

"Життя є швидкоплинним і бурхливим океаном. Часто боротьба з його хвилями забирає весь час і сили. Ми забуваємо телефонувати, приїздити в гості, забуваємо просто сказати "люблю" своїм близьким. Давайте частіше згадувати, що для нас є головним в житті. Не втрачайте свої зорі. Цінуйте і бережіть їх, допоки вони палають. Таким є посил даної відеороботи", - пояснюється у коментарі до кліпу.

Локацію запропонував режисер Влад Разіховський. За його словами, коли вiн вперше почув "Зорi запалали", у його головi одразу з'явилась лише одна картина, яку вiн і відтворив у вiдео.

Гурт створив у співавторстві з продюсером гурту Олегом Ходачуком, а запис проходив під керівництвом Артура Данієляна, який працював з музикантами БЕZ ОБМЕЖЕНЬ над альбомами "5 хвилин" та "Буду з тобою!".