Євробачення-2019: Притула прокоментував скандальний ролик СТБ з гуртом KAZKA у фіналі

За день до другого півфіналу національного відбору телеканал СТБ оприлюднив проморолик фіналу, до якого помилково вніс KAZKA

На це у своєму Facebook звернув увагу журналіст Микита Шемет, передає Еспресо.TV.

У проморолику фіналу, який оприлюднили на СТБ, серед фіналістів фігурували не лише вже відібрані в першому півфіналі артисти - YUKO, MARUV та Brunettes Shoot Blondes, - а й KAZKA, які ще не виступали у цьогорічному нацвідборі.

Під відео, яке наразі вже видалене, користувачі почали обурюватись таким "передбаченням" телеканалу та звинувачувати у підтасовці результатів. Дісталося і музикантам KAZKA, яких звинуватили у нечесному змаганні.

Під час прямого ефіру другого півфіналу нацвідбору учасник гурту KAZKA Дмитро Мазуряк вирішив поставити ведучому шоу Сергію Притулі "каверзне питання", поцікавившись, чому так сталося.

У відповідь Притула зазначив, що оскільки ролик про фіналістів виходить пізно ввечері в суботу, працівники телепроекту готують наперед відео. І заготовки є з іменами всіх 8 конкурсантів.

Поява такого ролику – помилка працівника. "Ми бажаємо йому щастя, здоров'я та гарного працевлаштування", - додав, жартуючи, ведучий шоу.

Окрім цього, у коментарях під дописом журналіста в соцмережі керівник прес-служби телеканалу СТБ Олена Сандул зазначила, що поява цього ролика на YouTube зовсім не означає, що результат другого півфіналу вирішений. Її коментар підтвердив слова Притули: телеканал заздалегідь готує різні варіанти промороликів, адже ефір закінчується пізно ввечері в суботу, а промотувати наступний ефір потрібно якомога швидше. І промо готує різні варіанти роликів з іменами різних учасників.