Росія використовує екс-омбудсмена Карпачову в гібридній війні, - Геращенко

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що Росія використовує колишнього українського омбудсмена Ніну Карпачову в гібридній війні

Про це Геращенко повідомила у facebook, коментуючи інформацію на сайті російського обмудсмена Тетяни Москалькової про те, що 12 лютого вона разом із "незалежним міжнародним експертом" Карпачовою відвідала трьох українських моряків у СІЗО "Лефортово".

"Дуже цікава інформація від захисників наших військовополонених моряків, адвоката Миколи Полозова. Виявляється , ФСБ і російська генеральша-омбудсмен допустили в СІЗО до в‘язнів таку собі Ніну Карпчову. А офіційну і повноважну українську уповноважену з прав людини Людмила Денісова, попри всі її зусилля і наполягання нашого МЗС , так і не допустили провідати моряків і навіть в суд, на всі слухання", - написала Геращенко.

За словами першого віце-спікера, Росія дістає зі своїх загашників різних персонажів, які підігрують кремлівській платівці про "нелегітимність української влади".

"Гібридна війна- це коли РФ використовує гібридного "омбудсмена", витряхує від пилюки Януковича, який заявляє, що як Порошенко його попросить, то він готовий просити Путіна про заручників. Замість Денісової - Карпачова, замість Порошенка - Янукович, РФ дістає зі своїх загашників різних персонажів, які підігрують кремлівській платівці про "нелегітимність української влади", - переконана Геращенко.