Гвоздик може зустрітися з кривдником іншого українця

Чемпіон світу WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик може восени зустрітися із мексиканцем Хільберто Раміресом, який перемагав іншого українця - Максима Бурсака

Про це повідомляє "Трибуна".

Віце-президент промоутерської компанії Top Rank Карл Моретті заявив, що чемпіон світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) у другій напівсередній вазі (до 76,2 кг) мексиканець Хільберто Рамірес змінить категорію та сподівається на титульний бій з українцем Олександром Гвоздиком, або росіянином Сергієм Ковальовим.

"Хільберто Рамірес піднімається в напівважку вагу та проведе свій перший поєдинок у новій категорії в квітні або травні. Сподіваюся, у цьому ж році він зможе провести бій з Сергієм Ковальовим за титул WBO або з Олександром Гвоздиком за пояс WBC. Ймовірно, це може статися у вересні", - сказав Моретті.

Ковальов є чемпіоном світу WBO, а Гвоздик володіє титулом WBC (Всесвітньої боксерської ради) у напівважкій вазі (до 79,4 кг). Українець та мексиканець виступають за одну промоутерську компанію - Top Rank.

Хільберто Рамірес у 2017 році захищав титул у поєдинку проти українця Максима Бурсака та переміг його одноголосним рішенням суддів.