Новий iPhone зможе заряджати інші пристрої, - ЗМІ

Аналітик Мінг-Чі Куо поділився інформацією про нові пристрої компанії, які вийдуть в 2019 році

На його звіт звернуло увагу видання 9To5Mac.

За словами Куо, Apple планує випустити дві моделі MacBook Pro з дисплеями діагоналлю 16 і 16,5 дюймів і новим дизайном. Пристрої отримають найбільші екрани з часів, коли компанія зняла з продажу 17-дюймову модель в 2012 році. 13-дюймовий MacBook Pro буде оснащений 32 ГБ оперативної пам'яті.

Також Куо очікує, що Apple випустить 31,6-дюймовий монітор з роздільною здатністю 6K і підсвічуванням Mini LED. Останній дисплей компанії Thunderbolt Display виходив в 2016 році.

За даними аналітика, нові iPhone отримають оновлену систему Face ID, батарею більшої ємності, матовий скляний корпус, покращений модуль для навігації в приміщеннях, а також двосторонню бездротову зарядку, за допомогою якої смартфон може заряджати інші пристрої. Телефони збережуть роз'єм Lightning і не отримають нові порти стандарту USB-C.

Apple також представить iPad з 10.2-дюймовим екраном і оновить iPad mini. Навушники AirPods з бездротовою зарядкою і зарядна станція AirPower вийдуть в першій половині 2019 року. Apple Watch отримають керамічний корпус, а функція ЕКГ стане доступна в більшій кількості країн.

Куо також підтвердив чутки, які ходили раніше: Apple випустить два iPhone з діагоналлю екранів 6,5 і 5,8 дюймів з OLED-дисплеями і 5,8-дюймову модель з LCD-екраном. Один з смартфонів отримає потрійну камеру. Компанія також оновить iPod touch, а в новому Mac Pro користувачі зможуть змінювати комплектуючі, на що натякав маркетолог компанії Філіп Шиллер.