Поліція обшукує міськраду Миколаєва

18 лютого у Департаменті енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій міськради Миколаєва поліція проводить обшуки

Про це повідомила прес-служба Нацполіції Миколаївської області у Facebook.

Зазначається, що обшукують міськраду за фактом розтрати майна.

"Слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури здійснюють досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", за фактами розтрати чужого майна службовими особами Миколаївської міської ради", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що посадовці попередньо змовились із суб’єктами господарської діяльності при виконанні підрядних робіт на території міста Миколаєва. І, йовірно, привласнили кошти, які виділили на реконструкцію з термосанацією будівлі освітнього закладу, капітального ремонту опалення та покрівлі з утепленням фасаду будівлі спортивної школи та надання послуг з розробки схеми теплопостачання міста.

Наразі поліція обшукує одночасно місце роботи та мешкання фігурантів провадження.