“Лото-Забава”: у Бердянську виграно 1 000 000 гривень

Уже вісім тиражів поспіль у “Великій грі” гравці виграють 1 000 000 гривень, який відправляється або в одні руки, або ділиться навпіл між двома героями

На початку розіграшу 1019-го тиражу “Лото-Забава” Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк закликали всіх шанувальників лотереї, які затамували подих в очікуванні весни, не чекати та дарувати своїм рідним та друзям білети “Лото-Забава”, адже такий подарунок – це не лише шанс виграти мільйони та здійснити мрії коханих, але й подарувати близьким романтичну мить очікування чуда.  І хтось цим шансом уже скористався, адже 17 лютого 2019 року, було виграно 1 000 000 гривень. На початку ефіру першою з великого лототрону випала кулька з непарним числом 35, що не гарантувало виграшу одного мільйону гривень у категорії “три горизонталі з двома пільговими підковками”. Таким чином, інтрига протрималась до самого фіналу телерозіграшу. Новоспечений мільйонер придбав свій щасливий білет №0137436 у Бердянську (Запорізька область) на фірмовому столі “М.С.Л.”, розташованому на ринку за адресою: вул. Свободи, 48. Переможець став 317-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів “Лото-Забава”. 

Оператор державних лотерей “М.С.Л.” запрошує головного переможця завітати до Києва, приєднатися до “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.”  та взяти участь в ексклюзивній подарунковій програмі “Два дні з життя мільйонера” для двох осіб. Нагадаємо, цією пропозицією вже скористалися мільйонери з Харківщини - Оксана Сорокіна та її свекруха Надія Андріївна. Гості отримали призовий сертифікат на 1 000 000 гривень з рук Анатолія Гнатюка у прямому ефірі “Лото-Забава” та провели незабутні вихідні у столиці протягом 8-9 грудня 2018 року. Від початку 2019 року “Фабрика мільйонерів” уже подарувала Україні п’ять володарів мільйону з Київської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької областей та Чернівців.

Оператор державних лотерей “М.С.Л.” вітає головного переможця 1019-го тиражу та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.