Промоутер пояснив, чому Повєткін боїться Усика

Промоутер Олександра Усика розповів, чому росіянин Олександр Повєткін довго думає над пропозицією українського боксера про бій

Про це повідомляє segodnya.ua.

На думку промоутера абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі (до 90,7 кг) Олександра Красюка, росіянин розуміє, що бій проти Олександра Усика для нього ризикований.

"Що бентежить Повєткіна? Він не молодий боксер-початківець, а досить досвідчений, і у хлопця не так багато часу залишилося, щоб проявити себе в боксі. Все, що йому потрібно зараз, - це кілька великих боїв. І, на мій погляд, це і є каменем спотикання. Він знає рівень Усика, знає ризики", - сказав Красюк.

Промоутер вважає, що бій українця проти росіянина буде цікавий американській публіці.

"У Чикаго - одна з найбільших українських діаспор, звичайно, попит буде. Усик у нас боєць року за версією п'яти або семи різних організацій. Він, звичайно, ще не така зірка, як Флойд Мейвезер, але про нього дуже багато говорять, він цікавий, його хочуть дивитися. Телевізійний партнер DAZN також зацікавлений в такому поєдинку. Це не просто поєдинок - це найпотужніший поєдинок! У надважкій вазі - суперподія", - переконаний Красюк.