ДТП на Полтавщині: кількість жертв збільшилась до 5

Один з постраждалих при аварії мікроавтобуса Volkswagen в Полтавській області 19 лютого помер в лікарні

Про це повідомило ГУ Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

"19 лютого о 17:45 на автодорозі Київ-Харків поблизу с. Пишне Лубенського району водій мікроавтобуса не впорався з керуванням і з'їхав в кювет, унаслідок чого на місці загинули троє людей, двоє померли в лікарні і одну людину госпіталізовано", - йдеться у повідомленні.

Від ДСНС залучалося 12 осіб і 2 од. техніки.

Нагадаємо, що 19 лютого мікроавтобус Volkswagen, який прямував з Варшави до Запоріжжя, перекинувся в Полтавській області, в результаті загинули чотири людини, ще двоє знаходяться в реанімації.

За інформацією відділу комунікації поліції Полтавської області, аварія сталася у вівторок близько 18:00 на 188 км автодороги Київ - Харків, поблизу села Пишне.

"Мікроавтобус Volkswagen, рухаючись у бік Харкова в Запоріжжя з Варшави, не впорався з керуванням та допустив наїзд на металевий відбійник. В результаті зіткнення автомобіль виїхав за межі проїжджої частини і перекинувся", - сказано в повідомленні.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).