Фонсека пообіцяв несподіваний склад "Шахтаря" на матч з "Айнтрахтом"

Через кадрові втрати головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека буде змушений експериментувати у повторній грі 1/16 фіналу Ліги Європи проти німецького "Айнтрахту"

Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

За словами португальського тренера, дискваліфікованих опорного півзахисника Тараса Степаненка та центрального оборонця Сергія Кривцова не готові замінити хавбек Максим Малишев та новачок команди – захисник Валерій Бондаренко.

"Макс іще не готовий провести усі 90 хвилин або вийти у стартовому складі. Не приховуватиму, що Бондаренко також не готовий вийти в старті. Він тренується з нами лише кілька днів, а протягом часу, поки був травмований, дещо розгубив деталі, які ми відпрацьовували в оборонній частині", - пояснив Фонсека.

За словами тренера "Шахтаря", у центрі оборони він буде вимушений поставити номінального лівого захисника Миколу Матвієнка.

"Не приховую, що гратиме Микола Матвієнко. Цілковито довіряю йому, як і геть усім нашим футболістам. Так, було б непогано, якби в цьому матчі взяли участь Кривцов та Степаненко, але, оскільки такої нагоди нема, іншого шляху не лишається", - констатував Фонсека.