На Донбасі знищено російського окупанта

20 лютого російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню, з них 11 разів – з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, із витратою 125 мін калібрів 120 та 82 мм

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Окрім того, ворог обстрілював укріплення підрозділів Об'єднаних сил із озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також вівся прицільний снайперський вогонь.

В ході бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав смертельне поранення. За даними розвідки, 20 лютого одного окупанта знищено та двох поранено.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник сім разів обстріляв опорні пункти: з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі Лебединського; з мінометів калібру 120 мм – поблизу Водяного; з мінометів калібру 120 мм, з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля Широкиного; зі снайперської зброї – в районі Мар'їнки.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупантами здійснено шість обстрілів: з мінометів 82-ого калібру, озброєння БМП та гранатометів – біля Новоолександрівки; з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Хутора Вільного; з мінометів калібру 82 мм, а також з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – у районі Катеринівки; з мінометів калібру 82 мм, протитанкових гранатометів та кулеметів – поблизу Новотошківського. Від початку поточної доби вогонь ворог не відкривав.