Доба на Донбасі: знищено трьох окупантів

21 лютого російські окупаційні війська 7 разів порушили режим припинення вогню. При цьому озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, було застосовано 4 рази

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Внаслідок обстрілів троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, 21 лютого трьох окупантів знищено та чотирьох поранено.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти чотири рази обстріляли українські позиції: двічі – з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, а також стрілецької зброї в районі Водяного; з мінометів калібру 82 мм – біля Пісків; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу Павлополя.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник тричі обстріляв українських захисників поблизу Кримського: з протитанкового ракетного комплексу, мінометів калібру 82 мм та мінометів 120-го калібру.

Від початку поточної доби ворог один раз обстріляв українські позиції у районі Катеринівки із мінометів калібру 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.