Трюфелі з марихуаною, сеанси боротьби з фобіями та подорож на Галапагос: що подарують номінантам на Оскар-2019

Щороку традиційно оскарівським номінантам дарують подарункові набори від Лос-Анджелеського маркетингового агентства Distinctive Assets

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Independent.

Останні 17 років претенденти на "Оскар" отримують сумки під назвою "Всі перемагають" (Everyone Wins). Цього року вражаючий набір, який ще називають "шестизначна сумка", отримають Леді Гага, Кристіан Бейл, Махершала Алі, Спайк Лі, Рамі Малек та Бредлі Купер. Засновник Distinctive Assets Леш Фері пояснює, що їхньою метою є не вразити цінністю пакетів, а прославити голлівудські таланти та нагородити їх "веселими та святковими" подарунками.

Вміст пакетів недешевий. Один подарунковий набір коштує $100 тис. Цього року володарі Everyone Wins отримають морську подорож в одне з цих місць: Ісландія, Галапагоські острови, Коста-Ріка, Панама, Амазонка, вироби з марихуаною, членство в клубі MOTA (перший в Лос-Анджелесі клуб, де можна вільно вживати марихуану), приватні сеанси боротьби з фобіями з топовим експертом в світі, персональні заняття з тренером, дизайнерські футболки, вітражні портрети художника Джона Томана, відпочинок на курорті Avaton Luxury Villas в Греції, товари для здоров'я зубів від Knotty Floss, омолоджуючі косметичні процедури, печиво, шоколад, фен 10 Haircare Miracle, триденне перебування в Luxury Wellness Retreat у Малібу, вечеря біля басейну від шеф-повара та ще багато цікавого.