Сільвестр Сталлоне зіграє головну роль в супергеройській драмі

Американський актор Сільвестр Сталлоне розробив сценарій стрічки "Самаритянин", у якій сам виконає головну роль та яку спродюсує його компанія Balboa Productions

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Deadline.

Сільвестр Сталлоне продав студії MGM сценарій фільму "Самаритянин", яка займеться його виробництвом. Деталі сюжету поки не розголошують, але стрічка була презентована як свіжий погляд на жанр супергероїв.

Сценарій картини написав режисер Брегі А. Шут ("Клаустрофоби", "Час відьом"), а зйомки мають розпочатись вже у 2019 році. Проект буде спродюсований Брейденом Афтергудом з Balboa Productions.

Студія MGM вже співпрацювала з Balboa у розробці байопіку про легендарного боксера Джека Джонсона - першого чемпіона в надважкій вазі серед афроамериканців.

Серед інших проектів, що розробляються компанією Balboa Productions, є проект "Мисливець" за книгою Джеймса Байрона Хаггінса про вправного слідопита Натаніеля Хантера. Також Сталлоне придбав права на мемуари ветерана ФБР Майкла Макгоуна "Привид: Мої 30 років в рядах агентів під прикриттям ФБР" і зняв фільм про військового рейнджера у відставці Макса Адамса.