Американській бабусі повернули сумочку, яку вона втратила 65 років тому. Що там було

Літній американці повернули сумочку, яку вона загубила ще у старшій школі

Про це повідомляє інформаційний портал Inside Edition.

У січні будівельники зносили будівлю навчального закладу, розташоване в місті Джефферсонвілл, штат Індіана. Під час робіт вони виявили невелику потерту сумочку. Всередині неї лежало посвідчення особи на ім'я Martha Ina Ingham. Робочі опублікували оголошення про знахідку в соціальних мережах в надії, що сама власниця сумочки або її родичі відгукнуться.

Один з родичів Інгем дійсно помітив пост і зв'язався з 82-річною жінкою, яка живе у Флориді, за тисячу кілометрів від Джефферсонвілля. До кінця лютого їй доставили знахідку.

Усередині втраченої 65 років тому сумочки виявилися губна помада, естафетна стрічка і порожня упаковка від жувальної гумки. Проте найцікавішою знахідкою Інгем вважає лист - запрошення на випускний бал від закоханого в неї старшокласника.

"Дорога Марті, я чув, що Пол покликав тебе на бал. Але якщо він не кликав, то я б дуже хотів запросити тебе", - говорилося в посланні. Одержувачка зізналася, що в підсумку пішла на випускний не з відправником листа або Полом, а з третім кавалером.

"Знахідка пробудила в мені стільки спогадів і думок про людей, про яких я не чула роками. Це був цікавий досвід. Це речі з того мого життя, про яке я вже давно забула", - зазначила Інгем і подякувала будівельникам.