Потрійна ДТП у Києві: Renault летів через шість смуг

У Деснянському районі Києва, на вулиці Братиславській сталася потрійна ДТП

Як розповів свідок інциденту Вартовим.Еспресо, всі автомобілі рухались у попутньому напрямку — в бік метро Чернігівської.

З нез’ясованих причин водій автомобіля Renault Kangoo правим крилом врізався по дотичній справа у автомобіль Volkswagen Golf. Внаслідок зіткнення Renault відкинуло у правий відбійник, після чого його викинуло у протилежний бік через шість смуг руху на зустрічну смугу, де він, перелетівши через бордюрний камінь зупинився на зеленій зоні.

При цьому на щастя і на диво, некерований Renault Kangoo не зіткнувся більше ні з попутніми, ні з зустрічними авто. А в цей час, в стоячий Volkswagen Golf врізався автомобіль Geely, що рухався у попутньому напрямку. Небайдужі автомобілісти зупинились і почали допомагати постраждалим матері і дитині (4-5 років), які знаходились у авто.

За словами свідків, постраждала дитина не перебувала у дитячому кріслі. Поки люди надавали допомогу, водій-винуватець на Рено намагався на трьох спущених колесах втекти, але через 50 метрів його наздогнали свідки та затримали і передали патрульним поліцейським, які надягли на нього кайданки.

Свідки стверджували, що водій Рено знаходився у неадекватному стані, можливо у стані наркотичного сп’яніння. Так це чи ні — встановить медична експертиза. В результаті ДТП утворився затор у напрямку метро “Чернігівська”.