Футболісти "Челсі" пересварилися перед грою з "Динамо"

Гравці суперника "Динамо" у Лізі Європи - англійського "Челсі", розкололися на два табори через конфлікт голкіпера Кепи Аррісабалаги та головного тренера Мауріціо Саррі

Про це повідомляє The Times.

Футболісти лондонського клубу по-різному поставилися до інциденту за участю воротаря Кепи Аррісабалаги та головного тренера Мауріціо Саррі, який стався під час фінального матчу Кубка англійської ліги з "Манчестер Сіті".

Нагадаємо, за кілька хвилин до закінчення додаткового часу тренер вирішив замінити Кепу, у якого в той момент були проблеми із м'язами та випустити Віллі Кабальєро. Однак іспанець відмовився залишати поле та дограв матч до кінця, відбивши один удар у серії пенальті.

За інформацією The Times, капітан "Челсі" Сесар Аспілікуета висловив підтримку своєму співвітчизнику і вступив у перепалку з Саррі ще наприкінці додаткового часу, а після матчу привітав голкіпера з відбитим пенальті. Солідарність Кепі висловили й інші іспанці - Педро та Маркос Алонсо.

У свою чергу Кабальєро, який повинен був вийти на поле замість Кепи, виявився засмучений поведінкою партнера і тим, що той не дав йому зіграти зі своєю колишньою командою. На стороні Саррі також залишилися Давід Луїс, Жоржинью та Гонсало Ігуаїн.

"Динамо" зустрінеться з "Челсі" у 1/8 фіналу Ліги Європи, перший матч відбудеться 7 березня у Лондоні, повторний - 14 березня у Київі.