Магазин випадково опинився без нагляду на весь день. Покупці нічого не вкрали і залишили гроші на касі

Магазин Food Basics в канадському місті Кінгстон на день залишився без охорони і касира, а покупці брали потрібні товари і залишали гроші за них на касі

Про це повідомило місцеве видання Kingstonist.

У щорічне свято Дня Сім'ї, коли майже ніхто в місті не працює, включно із Food Basics, двері магазину випадково опинилися відчиненими.

Співробітники і керівництво Food Basics не знали про це, тому жителі Кінгстона весь день могли не платити за покупки. Деякі ходили по магазину, вдаючи, що він працює як завжди, а решта стояли зовні і намагалися розібратися в ситуації.

Один з анонімних очевидців розповів журналістам про чоловіка, який вийшов з магазину з двома пакетами помідорів. Коли у покупця запитали, чи взяв він їх просто так, той відповів, що залишив 5 доларів на прилавку.

Співрозмовник видання викликав поліцію, а офіцери зв'язалися з керівником магазину. За словами менеджера, за день клієнти нічого не пошкодили і не вкрали.

"Двері були відкриті і я не знаю, що в цьому звинувачувати, але менеджер каже, що нічого серйозно не пошкодили і не вкрали", - прокоментував Ешлі Гутейнц, офіцер по зв'язках із засобами масової інформації в поліції Кінгстона.