"Укроборонпром" і заступник секретаря РНБО позвуться на журналістів через закиди про розкрадання, - Луценко

Державний концерн "Укроборонпром" та заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Олег Гладковський можуть позиватися проти журналістів програми "Наші гроші"

Про це заявила представник президента у Верховній раді Ірина Луценко, передає "РБК-Україна".

"Наскільки я знаю, "Укроборонпром" буде подавати в суд на розслідування цього журналіста 2015-го року. Особисто Гладковський також буде подавати в суд для того, щоб журналіст або спростував або підтвердив чи надав беззаперечні факти", - поінформувала нардеп.

За її словами, факти із розслідування "Наших грошей" були основою для кримінальної справи, яку розслідували Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура ще у 2015 році.

Луценко заявила, що за результатами розслідування не було жодних звинувачень.

"Ці розслідування велись журналістом у 2015 році. У нас створено антикорупційне бюро. Наскільки я знаю, розслідування велось, жодних звинувачень ніхто не чув. Результатів цього розслідування від НАБУ ми не бачили. Складається цікаве враження, як тільки ми почали про розкрадання армії в попередні періоди, одразу з 2015 року витягнулась якась інсинуація і вкинулась перед виборами. Тому тільки через суд і тільки через докази", - сказала Луценко.