Екс-тренер Усика оцінив шанси українця у надважкій вазі

Колишній тренер Олександра Усика американець Джеймс Алі Башир впевнений, що український боксер досягне успіху у надважкому дивізіоні

Про це повідомляє Boxing TV.

"Я думаю, Усик зможе стати чемпіоном світу у надважкій вазі. У нього є все для цього. Якщо він не стане абсолютним чемпіоном, то один з титулів точно візьме. Я не бачу, хто зміг би зупинити його", - сказав Башир.

За словами тренера, Усик має хороші шанси на успіх, як у поєдинку з чемпіоном світу Ентоні Джошуа, так і з будь-яким топовим важковаговиком.

"З Джошуа шанси хороші. Шанси хороші проти будь-якого супертяжа. Усик дуже технічний боксер, він дуже сильний ментально. Він неймовірно універсальний боксер. Він тяжко працює, готовий зійтися у рингу з будь-ким. Не бачу жодних перешкод для нього, щоб стати чемпіоном світу. А, можливо, і абсолютним чемпіоном", - заявив Башир.

Джеймс Алі Башир у 2016 році привів Усика до першого чемпіонського титулу, який він здобув у поєдинку з поляком Кшиштофом Гловацькі. На початку 2017 року боксер припинив співпрацю з американцем.