Знято на iPhone: Apple оголосила переможців фотоконкурсу

Журі назвало імена десяти переможців міжнародного фотоконкурсу Shot on iPhone Challenge ( "Знято на iPhone")

Як йдеться на сайті компанії, фото переможців будуть розміщені  не лише на сайті та в інстаграм-акаунті Apple, а й в роздрібних магазинах виробника і на білбордах по всьому світу. 

Кращі роботи Apple буде використовувати для реклами фотографічних можливостей айфона. Професійні фотографи, які проводили відбір переможців, прокоментували своє рішення.

"Це зображення вимагало великого терпіння і гарного таймінгу. З нульовою затримкою спрацьовування затвора iPhone і Smart HDR ми можемо бачити, як очі єнота, так і глибокі тіні всередині колоди. Раніше це було б практично неможливо при природному освітленні", - сказав тревел-фотограф Остін Манн про знімок Блейка Марвіна з єнотом.

Роботу білоруса Микити Яроша Манн оцінив так: "Мені подобається, наскільки близьке це зображення: вам не потрібно їхати в Ісландію, щоб відобразити щось красиве, воно прямо у вас під носом. Те, як перетинаються лінії, яскравий колір, відчуття старого і нового ... Це просто чудовий образ". Повний список переможців можна подивитися на сайті Apple.