Найєм та Заліщук заявили про вихід із фракції БПП

Народні депутати Мустафа Найєм та Світлана Заліщук заявили про вихід із фракції Блок Петра Порошенка

Про це Мустафа Найєм повідомив у Twitter.

"За чотири з половиною роки я чув п'ятнадцять тисяч разів питання "чому ви в БПП?". У мене на це питання були відповіді, які, втім, мало кому здавалися переконливими. Тепер можна нікого ні в чому не переконувати. Ця сторінка перегорнута", - написав він.

У Телеграм-каналі нардеп написав, що подав заяву про вихід з фракції БПП.

"Це - формальність. Ми вже давно по різні боки ціннісних барикад. Останні події це лише підтвердили. Я прийшов в політику після революції і навіть формально не хочу бути пов'язаний з тими, хто відкрито очолює контрреволюцію", - написав Найєм.

Про свій вихід із фракціїї БПП Світлана Заліщук повідомила у Twitter.

"Написала заяву про вихід з БПП. Не вважаю, що мандат - це квиток раба. За останні 4 роки він дав можливість боротися за важливі закони. Наприклад, закон про антикор. суд. Але далі нема можливості мати жодної прив‘язки до цієї абревіатури. Розкрадання солдат - це за межею", - повідомила вона.

Зазначимо, що з початку у постах Заліщук та Найєма були заяви на вихід з фракції на ім'я голови фракції БПП Артура Герасимова, а вже пізніше вони були замінені на заяви на ім'я голови Верховної Ради Андрія Парубія.