Повєткіна попередили про сумні наслідки бою з Усиком

Промоутер Олександра Усика Едді Хірн заявив, що у разі поразки від українця, росіянин Олександр Повєткін буде вимушений завершити кар’єру

Про це повідомляє Daily Express.

За словами Хірна, він веде переговори з Повєткіним про бій з Усиком. Проте перед росіянином стоїть нелегкий вибір - зустрітися з посереднім суперником, або ризикнути та погодитися на бій з Усиком.

"Так, ми тісно спілкуємося та ведемо переговори. Я вважаю подібний поєдинок занадто важким, але команді Усика подобається такий варіант. Цей бій буде складним і для Повєткіна, оскільки він балансує між поразкою та перемогою. Він може провести звичайний бій проти пересічного суперника, а може вийти у ринг проти сильного бійця. Тоді, у разі поразки, Повєткіну доведеться завершити кар'єру", - сказав Хірн.

За словами промоутера, Усик наполягає на дебютному поєдинку у надважкій вазі саме з 39-річним Повєткіним.

"Усику подобається цей бій, оскільки це дуже складний варіант для переходу в хевівейт. Він буде битися з будь-яким суперником, і я це повністю підтримую. Я вважаю, що якщо він зустрінеться з Повєткіним у своєму першому бою в надважкій вазі, це буде вагомою заявкою на успіх у дивізіоні", - переконаний Хірн.