Американську бабусю віднесло у море на крижині, коли вона фотографувалася

Літню американку Джудіт Стренг, яка хотіла зробити фотографію на "троні" з льоду в Ісландії, віднесло в море

Про це повідомляє ABC News.

Разом зі своїм сином 77-річна Джудіт Стренг з Техасу вирушила до знаменитої льодовикової лагуни Йокюльсарлон в Ісландії. Прогулюючись уздовж берега, вони побачили велику крижану брилу, що за формою нагадує трон.

В інтерв'ю американському телеканалу ABC Стренг розповіла, що ідея сісти на крижину, як на трон, здалася їй кумедною. "Я подумала, що це безпечно. До цього на нього сідала одна дівчина, а потім дві одночасно. Але я не дуже багато важу, так що крижині було легше поплисти зі мною", - зазначила Стренг.

Коли брилу вдарила велика хвиля, вона відкололася від крижаного масиву і стала стрімко спливати вдалину. На сушу жінку доставив капітан судна з Флориди Ренді Лакунт, який знаходився неподалік.

 

Її син відправив фотографію події з підписом "королева айсберга" своєїй 24-річній донці. Та поділилась зображенням в твіттері, і знімок швидко став вірусним в інтернеті. Після цього Стренг дала кілька інтерв'ю телеканалам, де зізналася, що рада отриманим враженням. "Знаєте, я завжди хотіла бути королевою. Це був мій шанс", - сказала вона.