Чоловік із собакою 5 днів харчувалися соусом із закусочної, бо застрягли у снігу

36-річний житель округу Дейшут в американському штаті Орегон Джеремі Тейлор п'ять днів харчувався соусом із закусочної Taco Bell, тому що не міг на машині вибратися зі снігової пастки, в яку потрапив на лісовій дорозі

Про це 3 березня повідомив телеканал 13 WTHR.

Тейлор зник 24 лютого. Управління шерифа округу Дейшут 27 лютого оголосило його в розшук. На сторінці в фейсбуці поліцейські попросили про допомогу. Вони описали прикмети Тейлора і сказали, що в останній раз його бачили 24 лютого на заправці в місті Санрівере. Він був за кермом чорного джипа "Тойота". Близькі Тейлора сказали, що він часто їздив по лісовому бездоріжжю на захід від Санрівера.

1 березня його машину помітив рятувальник на снігоході. Вона застрягла в снігу на лісовій дорозі. У машині були Тейлор і його собака. Чоловік розповів, що йому довелося п'ять днів жити в своєму джипі. Він не міг піти за допомогою через глибокі замети.

З їжі у Тейлора був тільки соус, який продають в закусочній Taco Bell. Саме його чоловік зі своєю собакою їв всі п'ять днів. За словами рятувальників, Тейлор і його пес почували себе добре, але були голодні.

Тейлор в фейсбуці подякував усім за допомогу і запевнив друзів, що знаходиться в безпеці. У коментарях він також зазначив, що соус з Taco Bell може врятувати життя.

Довідка:

Taco Bell - популярна в США мережа ресторанів швидкого харчування, яка пропонує клієнтам страви кухні "текс-мекс". Цей різновид кухні на південному заході США є сумішшю американських і мексиканських кулінарних традицій.