Джонні Депп розповів, що його екс-дружина Ембер Хьорд зрадила йому з Ілоном Маском через місяць після весілля

Джонні Депп заявив, що його колишня дружина зраджувала йому з Ілоном Маском одразу після їхнього одруження

Про це пише People.

Нещодавно 55-річний Джонні Депп (Johnny Depp) звернувся до суду у справі про розлучення з 32-річною Ембер Херд (Amber Heard). Зірка "Піратів Карибського моря" має намір стягнути з колишньої дружини 50 мільйонів доларів за наклеп.

Приводом для звернення до суду стали звинувачення Ембер в домашньому насильстві. Зірка три роки тому виступила з такими заявами спочатку в пресі, а пізніше дала свідчення в суді. Нещодавно Деппу вдалося довести, що він не піднімав руку на Херд. Як доказ невинності актора були надані записи з камер відеоспостереження, а також свідчення незалежних свідків.

Тепер Джонні хоче покарати Ембер за наклеп. У позові адвокати актора стверджують, що подібними звинуваченнями його екс-дружина хотіла просунути свою кар'єру в світі шоу-бізнесу. Юристи впевнені, що актриса - справжня злочинниця, а не жертва домашнього насильства.

Але на цьому все не завершилося. Джонні Депп зізнався виданню People, що його колишня дружина зрадила йому через місяць після весілля.

Як стверджує зірка "Піратів Карибського моря", коли він був на зйомках, Ембер зустрічалася із засновником компанії Tesla. А також Ілон Маск був в будинку Деппа в той момент, коли вона заявляла про насильство і пред'являла знімки з доказами.

Довідка:

Ембер Херд подала на розлучення з Джонні Деппом у 2016 році після 15 місяців шлюбу, а через кілька днів розповіла, що він бив її. У січні 2017 року екс-подружжя офіційно розлучилося.

Про роман Ембер і Ілона стало відомо у 2016 році. Чутки про їхній роман вони підвердили, опублікувавши спільні фото в мережі. Однак після року стосунків вони розлучилися. Ілон Маск боляче переносив розставання і в одному з інтерв'ю зізнався, що рішення прийняла Ембер Хьорд. Він зазначив, акторка була його справжнім коханням.