Ігор Гладковський дав відповідь журналістам, які звинуватили його в продажу військової техніки з РФ (ВІДЕО)

Головною метою журналістського розслідування програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" була дискредитація чинного президента України Петра Порошенка під час передвиборчої кампанії

Про це заявив син колишнього замсекретаря РНБО Україні Олега Гладковського та один із фігурантів розслідування Ігор Гладковський у відеозверненні на своєму офіційному YouTube-каналі, який він назвав "Ваші гроші".

"Мета номер один — дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії. І це головна причина появи розслідування програми "Наші гроші". Для цього обирають людину пов’язану міцними робочими стосунками з головою держави. І накривають шквальним вогнем фейків. Людям нав’язується думка: "команда погана, то ж і президент поганий", — заявив Ігор Гладковський та зазначив, що такою мішенню для фейків було обрано його батька Олега Гладковського, якого з Порошенком пов’язують бізнесові та дружні стосунки.

У своєму зверненні Гладковський-молодший також пообіцяв, що дуже скоро всі дізнаються, "хто насправді зліпив цей фейк, та злив його журналістам".

"Я точно знаю, що автори цього фейку проти мене не займалися ніяким розслідуванням 3 роки, як заявляють у програмі. Всі оприлюднені в ефірі документи журналістам передали пакетом — для "зливу" напередодні виборів. Ви маєте право будете знати, хто стоїть за цим фейком і скільки заробили його виконавці", — написав в описі до відео Гладковський.

В описі до відео Ігор Гладковський повідомив, що він звичайний український підприємець, який веде бізнес з дистрибуції автомобілів Хюндай в Україну та мікрокредитування. Він переконаний, що телеглядачі повірили у фейкову брехню про нього, бо вони ніколи його не бачили та нічого не чули до цього часу.

Нагадаємо, 25 лютого в ефірі програми "Наші гроші з Денисом Бмгусом" вийшло журналістське розслідування про корупцію в державному концерні "Укроборонпром", де фігурують Олег Гладковський та його син Ігор.

На час розслідування перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський склав з себе повноваження, а президент Петро Порошенко підтримав його відсторонення від виконання обов’язків.

Ігор Гладковський заявив, що подаватиме до суду на журналістів Bihus.info, аби захистити свою репутацію на ринку як чесного та порядного бізнесмена.