На Донбасі Об'єднані сили збили безпілотник росіян

3 березня російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, витративши 100 мін різних калібрів

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

В результаті обстрілів один військовослужбовець поранений.За даними розвідки, двох окупантів знищено, одного поранено. Також 3 березня було збито один БПЛА противника типу "Орлан-10".

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог з мінометів калібрів 120 та 82 мм обстріляв позиції ООС у Водяному. А з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів стріляв по українським позиціям у Гнутовому.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив сім обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил.

Зокрема, з мінометів калібру 120 мм – поблизу Новозванівки, Новолександрівки та Хутора Вільного; з мінометів 120-го калібру та автоматичних станкових гранатометів – біля Новолуганського; з мінометів 120-го та 82-го калібру, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів – поблизу Попасної; з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – у районі Лобачевого; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – у районі Кримського.

Від початку доби противник двічі обстріляв з мінометів калібру 120 мм українські позиції в районі Лебединського і Водяного. Втрат серед українських вояків немає.