Google встановила на свій акаунт в Instagram фото вишивки української пенсіонерки

Представники Google встановили на свій офіційний акаунт в Instagram фотографію роботи української пенсіонерки з Кривого Рогу

Про це пише AIN.ua.

Якщо зараз зайти в офіційний Instagram-аккаунт Google, на аватарі можна побачити роботу української майстрині з Кривого Рогу, 65-річної Людмили Кисельової. Фото набрало вже близько 70 тис. лайків. 

Креативний директор одного з рекламних агентств Святослав Кобзенко опублікував вишивку у вигляді логотипу Google в минулому році. Каліфорнійська інтернет-корпорація відібрала фото в рамках проекту #MySuperG і встановила його на аватар свого офіційного Instagram-аккаунта.

Авторка вишивки - теща Кобзенко, займається рукоділлям "французький вузлик". За словами чоловіка, він сам запропонував майстрині вишити логотипи сучасних компаній, на кшталт Google, Adidas, Nike. На те, щоб зробити емблему одного з найпопулярніших інтернет-пошукачів у Людмили Кисельової пішло близько двох днів, а всього за добу фото набрала в Instagram Google 70 тис. лайків.

"Будь-яка людина розміщує пост у себе в Instagram, прописує хештег #MySuperG і цілком може потрапити на очі Google. Так і сталося з роботою Людмили Кисельової, яку я розмістив у травні 2018 року ", - розповів Святослав Кобзенко виданню AIN.