У Києві сталася ДТП за участю двох жінок, постраждала дитина

У Голосіївському районі Києва сталася ДТП за участю двох жінок

Про це повідомляють ВартовіЕспресо.

На перехресті вулиць Голосіївської та Саперно-Слобідської автомобіль Audi Q5 зупинився на забороняючий сигнал світлофора у правій смузі, йдеться у повідомленні. 

За словами жінки-водія, коли загорівся зелений сигнал, то вона розпочала рух разом з іншими машинами і в цей час перед її машиною з'явився Nissan Tiida. Він намагався "проскочити" на жовтий сигнал перехрестя з боку Саперно-Слобідської в напрямку Голосіївської вулиці. За його кермом теж знаходилась жінка.

В результаті зіткнення Nissan розвернуло на 90 градусів, він боком вилетів на тротуар і збив дорожній знак. Audi теж змінив напрям руху і вилетів слідом на тротуар, зазначають Вартові Еспресо.

В результаті ДТП постраждала дитина, яка перебувала в Nissan - хлопчик знаходився в кріслі.  Можливо, через те, що воно не було правильно закріплено крісло розвернуло від удару і дитина отримала травми.

Крім того, за словами свідків, дитині посікло розбитим склом обличчя. Жінка-водій Ніссану була пристебнута пасами безпеки і не постраждала.

Зазначається, що автоледі з Audi також користалася ременями безпеки і травм не отримала. Дворічна дитина, яка знаходилася в її машині, знаходилася в дитячому кріслі і теж не постраждала.

На місці ДТП працюють патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група, йдеться у повідомленні.