У Нацкорпусі анонсували нові акції і "сюрприз" для Порошенка

Активісти партії Національний корпус анонсували проведення нових акцій протесту з вимогами до президента Петра Порошенка щодо покарання причетних до розкрадання в оборонному секторі

Про це заявив у ефірі Еспресо.TV речник Нацкорпусу Роман Чернишев.

"Можуть бути як незаплановані. так і заплановані. Серед запланованих - у наступну суботу, 16 березня, так само збираємось на Майдані, ті самі вимоги. Лідер "азовського" руху Андрій Білецький анонсував, що дає тиждень президенту на виконання наших вимог і покарання Свинарчуків, а потім - побачите, потім - сюрприз, як завжди. Кудись підемо і щось зробимо", - сказав Чернишев.

При цьому Чернишев відмовився повідомити подробиці запланованих заходів.

"СБУ досить щільно по нас працює, нам би не хотілося їм допомагати в тому, щоб вони протидіяли нашим планам, тому хай буде інтрига", - додав Чернишев.

Представник Нацкорпусу також заявив, що "вибори тут взагалі ні до чого" і заперечив, що активісти руху діють виключно проти президента, нагадавши про прихід активістів до штабу Юлії Тимошенко та на зустріч представників штабу Володимира Зеленського, а також про облиття активістом Нацкорпусу кандидата в президенти Олександра Вілкула.