Творці Pokemon Go створили гру для фанатів Гаррі Поттера

Битися зі смертежерами та творити магію: Розробники Pokemon Go підписали партнерство з Warner Brothers Interactive та випустили мобільний додаток "Harry Potter: Wizards Unite" ( "Гаррі Поттер: Чаклуни об'єднуються")

Про це пише BBC.

Програма для смартфонів матиме схожий принцип з Pokemon Go и дозволить перенести фантастичних тварин та чарівників з саги у реальний світ. На офіційному сайті вже з'явилося кілька фото та відео про гру, однак точної дати її виходу творці ще не назвали.

Замість того, щоб ловити симпатичних звірів в крихітні кульки, гравці "поттеріани" повинні шукати "знахідки". Це "артефакти, істоти, люди і навіть спогади" з книг про Гаррі Поттера і "Фантастичних звірів", які повинні бути знайдені новобранцями з секретної оперативної групи - і це ви.

Гравці повинні будуть читати заклинання, щоб перемогти "смішну" магію і повернути знахідки в світ чарівників. Їм також доведеться відвідувати готелі, щоб поповнити сили заклинань, варити зілля і відвідувати відомі місця з книг і фільмів про Гаррі Поттера.

Також є можливість об'єднатися з колегами-чарівниками (тобто з вашими друзями) в багатокористувацьких битвах з лиходіями, такими як смертежери і дементори.

Для тих, хто був раніше зареєстрований на сайті доступна програма попереднього доступу до додатку.