У США пес їхав до хазяйки через усю країну, але виявився їй непотрібним. Чим все закінчилося

У США дівчина відмовилася забрати додому свою собаку, яку їй привезла волонтер, проїхавши півкраїни

Про це повідомляє видання Detroit Free Press.

На початку березня волонтери виявили помісь пітбуля на ім'я Блу (Blue) в місті Мідленд, штат Мічиган, на півночі країни. Собаку доставили в притулок, де їй просканували чіп і з'ясували, що її господиня живе в містечку Ліхай-Ейкерс південного штату Флорида.

Співробітники притулку зв'язалися з власницею, та була рада почути, що Блу ​​знайшлася, і заявила, що собака "або втекла, або її вкрали".

Одна з волонтерів погодилася відвезти тварину господині. Вона проїхала 2,3 тисячі кілометрів за 20 годин на вихідних. 22-річна власниця Блу зустрілася з жінкою і заявила, що не хоче забирати вихованця.

"Вона сказала мені тільки, що у неї немає часу виховувати собаку, немає взагалі часу на собаку", - зізналася волонтер і додала, що у дівчини було три собаки, і всі вони втекли або були викрадені. Блу була дуже рада бачити господиню, але волонтеру довелося відвезти її назад в притулок.  Волонтер назвала її "відмінною собакою", але зазначила, що не може взяти тварину до себе, так як у неї вже живуть чотири улюбленця.

Видання зазначає, що ця істрія врешті завершилася добре. Завдяки тому, що про Блу написали ЗМІ, до притулку  поступили кілька дзвінків щодо неї, і тепер у собаки є новий господар. У притулку не розкрили його ім'я, але він поділився світлиною з собакою.