Фотограф самотужки зняла народження власного сина. Що з цього вийшло

Всім жінкам, які захочуть це повторити, Маттіуццо порадила вивчити можливості своєї камери, щоб та не підвела у відповідальний момент

Про це пише BuzzFeed News.

Меган Маттіуццо проживає в місті Гамбург, штат Нью-Йорк, і займається весільною фотографією. Їй 29 років, і нещодавно вона народила свого первістка, якого назвали Істон.

Ще до його появи на світ Меган почала підшукувати спосіб задокументувати цю подію. Знайомі фотографи запропонували свої послуги, але вона вирішила, що впорається і сама.

Попередньо жінка подбала про те, щоб на її камері Nikon були виставлені правильні налаштування. Весь час, поки у Меган тривали перейми, її чоловік тримав фотоапарат і був готовий передати його, коли знадобиться.

Крім того, Маттіуццо заздалегідь попросила акушерів вимкнути верхнє світло в приміщенні і залишити яскраву лампу в кінці її ліжка, щоб зробити знімок.

Після 12 години переймів Меган в потрібний момент взяла камеру і зробила приголомшливі знімки новонародженого сина.

Вона зазначила, що пологи були болісними, але бажання сфотографувати народження Істона допомогло з усім впоратися. "На біль перестаєш звертати увагу, - сказала вона в коментарі BuzzFeed. - Це твій син, це твоя дитина. Бачити його ... Я не можу описати це почуття. Ти дев'ять місяців не знаєш, як він виглядає і хто він. А потім, нарешті, побачивши здорову дитину, ти просто у нестямі від щастя".