Організатори мітингу на Майдані проти зловживань в "оборонці" просять не брати партійних прапорів

"Національні дружини" звернулися до тих, хто бажає бути присутнім на антикорупційній акції, що розпочнеться в суботу, 16 березня 2019 року, о 12:00 на Майдані Незалежності у Києві, з проханням утриматися від використання партійної символіки та прапорів

Про це йдеться на офіційній сторінці цієї події у мережі Facebook.

Вимоги акції фактично лишаються незмінними з минулої суботи, 9 березня:

"1. Взяти під варту та арештувати рахунки і майно першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, учасників схеми - Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництва ДК "Укроборонпром", а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схеми, за вчинені ними злочини (щонайменше, ст. 191, 364, 368, 369, 369-2 КК України).

2. Призначити усім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні строки позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна.

3. Оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету, у частині, яка не відноситься до інформації з обмеженим доступом;

4. Генеральному прокурору щотижня звітувати щодо стану розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету".