Звільненого через жарти про педофілію режисера повернули до роботи над "Вартовими Галактики 3"

Студія Disney вирішила відновити співпрацю з режисером Джеймсом Ганном, якого влітку минулого року звільнили через давні твіти про педофілію, насильство та СНІД

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Hollywood Reporter.

Американський режисер та сценарист Джеймс Ганн, який зняв дві частини фільму "Вартові Галактики", повернеться до роботи і над третьою. У липні 2018 року його звільнили через непристойні пости у Twitter 10-річної давнини, у яких він недоречно жартував про педофілію, насильство та СНІД.

Перед звільненням режисер встиг написати сценарій третьої частини супергеройської стрічки, зйомки якої були заплановані на 2019-й. Через звільнення Ганна вихід картини опинився під питанням, однак зараз кіностудія Walt Disney вирішила відновити співпрацю з ним.

Голова Disney Алан Горн кілька разів зустрічався з режисером та командою Marvel для обговорення ситуації. Горна задовільнили публічні вибачення Ганна та його поведінка після звільнення.

Однак третій фільм "Вартових Галактики" вийде пізніше: після звільнення з Marvel Ганн перейшов до їхніх конкурентів DC. Наразі він пише сценарій для сиквелу суперзлодійського бойовика "Загін Самогубців". Тому студії домовились, що Ганн повернеться до роботи над "Вартовими Галактики" після того, як закінчить із фільмом DC.