"Оголосити недовіру Путіну!". Лікарі Новгородської області звинуватили владу Росії у соціально-економічному геноциді

16 березня 2019 року учасники мітингу проти "оптимізації охорони здоров'я" у Новгородській області Росії оголосили про початок італійського страйку. Акція проходила в місті Окуловка

Кілька сотень людей зібралися у відповідь на заклик незалежної профспілки "Альянс лікарів", передає Еспресо.TV з посиланням на російську службу "Радіо Свобода". Також були представники опозиційних до Кремля політичних партій.

Як зазначали виступаючі, антинародна політика обласних влади і, зокрема, губернатора Новгородської області Андрія Нікітіна, не є їхньою власною ініціативою, а диктується "згори".

Називалося прізвище Путіна, що підтверджує викладене в мережі відео.

"І ми повинні ще чітко розуміти, що Андрій Нікітін - призначенець Путіна. І головний винуватець - це Володимир Путін, людина, чиї посадовці бісяться з жиру, не знають яку їм дачу в якій країні купити, той, хто прощає борги  геть усім підряд, воює в Сирії, незрозумілими справами займається в Україні. Чомусь у нього усі країни в друзях, окрім Новгородської області.

Нікітіна та всю його ненаситну орду треба відправляти в Москву, у відставку. Але за геноцид, за антисоціальну політику, за фактично скасування пенсій - оголосити недовіру президенту Російської Федерації Володимиру Путіну!", - було сказано на мітингу.

Присутні зустріли такий заклик оплесками.