У ДСНС спростували інформацію про пожежу на меткомбінаті "Азовсталь"

У Державній службі із надзвичайних ситуацій повідомили, що інформація про пожежу на маріупольському металургійному комбінаті "Азовсталь" не підтвердилася

Про це повідомляє ДСНС у Донецькій області.

"Станом на 20:00 17 березня на території металургійного комбінату" Азовсталь "в Маріуполі Донецької області пожежі не відбуваються. Підприємство працює в штатному режимі", - повідомили рятувальники.

За інформацією "Метінвесту", сьогодні з 18:00 до 19:00 на металургійному комбінаті "Азовсталь" проводився щоденний злив попутних продуктів виробництва - шлаку.

"Ця процедура обов'язкова у виробництві і не несе підвищеного навантаження на навколишнє середовище. Сьогодні, 17 березня, з 18 до 19 години проводився злив на трьох ділянках. З огляду на темний час доби утворилося яскраве світіння, яке могли бачити мешканці міста і видали в соціальних мережах відео з необгрунтованими коментарями, що нібито на підприємстві сталася пожежа. Офіційно заявляємо, що це абсолютно штатна, контрольована ситуація. Ніякої пожежі, вибухів на підприємстві немає. Просимо довіряти перевіреним джерелами інформації і не сіяти паніки", - заявили в прес-службі Метінвесту.