Я тобі - роль, ти мені - секс: глава Warner Bros. пішов у відставку після скандалу з акторкою

Генеральний директор Warner Bros. Кевін Цудзіхара (Kevin Tsujihara) пішов у відставку після 25 років роботи в кінокомпанії. Це сталося після звинувачень у тому, що він пообіцяв актрисі забезпечити ролі в фільмах в обмін на сексуальні стосунки

Про це повідомляє AP News.

"Стало очевидно, що моє тривале керівництво може бути перешкодою для подальшого успіху компанії. Старанна робота кожного в нашій організації гідна захоплення, і я не дозволю публікаціям в ЗМІ применшувати всю чудову роботу команди", - прокоментував Кевін Цудзіхара.

Головним приводом для звільнення став матеріал The Hollywood Reporter від 6 березня, де йшлося про допомогу Цудзіхари актрисі Шарлотті Кірк. Згідно листування, яке опублікувало видання, вони почали спілкуватися в березні 2015 року. Після цього гендиректор компанії нібито пообіцяв провести її на прослуховування до впливових діячів індустрії.

Журналісти з'ясували, що Кірк була незадоволена невеликою кількістю ролей, які отримувала через Цудзіхару. Сама актриса заперечувала неналежну поведінку глави кінокомпанії і стверджувала, що він їй нічого не обіцяв.

Після публікації статті Цудзіхара вибачився перед співробітниками Warner Bros. Раніше у компанії заявляли, що не будуть відстороняти його від посади до закінчення розслідування.